Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezavisle na tom, kolik (malo) hotelu autorka puvodniho clanku navstivila, velmi realne popsala, jak to v Bulharsku chodi. Muzete to rozporovat, muzete to treba srovnavat s jinymi zememi, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzete delat.

1 1
možnosti

Fakt je,že Bulhaři jsou jiní,takoví pomalejší(v dobrém slova smyslu),vysmátější.Kolikrát jsme taky čekali na jídelní lístek dlouho,Ale to snad každý přežije,během 10ti minut snad hlady a žízní nechcípnu.A na druhou stranu,běžně se tam chodí po silnici,nikdo netroubí a něřve"pohni tou pr,ty kr.stará",vše je v klidu.Mě se tam vždycky líbilo.

1 0
možnosti

ona je vůbec pitomost jet do Primorska a mít all exclusive... Tam si to dost dobře nedovedu představit. Mluvil jsem i s několika turisty, co all exclusiv měli u Alexandrie a byli z toho úplně na nervy, že prý příště pojedou leda tak "se snídaní". Kvalita restaurací v Primorsku (byl jsem tam třikrát) je sice kolísavá, ale přesto pořád dost rozmanitá, že člověku ani ten týden nestačí všechno okusit. PS: samozřejmě převažují restaurace lepší. A s těmi cenami? Pche, Bulharsko je skvělá dovolená!

3 0
možnosti

V Bulharsku jsem byla jako dítě x krát,jako dospělá taky.Vždy jsme jezdili jen na privát,žádné hotely a hlavně bez jídla.Hospod je tam bezpočet,člověk si vybere co chce a kdy chce a skoro zadarmo.All in chápu v destinacích,kde flaška vody stojí majlant,ale v Bulharsku to jsou vyhozený peníze.

2 0
možnosti

Těžko říct jestli autorka projevila pouze totální neznalost nebo byla motivována finanční odměnou cestovní kanceláře, která má v programu pouze Řecko.

2 0
možnosti

R^Víte, ono je těžké pochopit něčí myšlenkové pochody, pokud řeší své problémy pouze svou objektivitou..;-):-P;-(:-/;-D:-(:-) (víc smajlíků už tu nemají...)

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1376x
Petr Šatný - marketingový ředitel cestovní kanceláře Alexandria, jedné z největších ck na našem trhu. Milovník cestování, který měl to štěstí, že se pro něj koníček stal prací a práce koníčkem

Seznam rubrik